Vuurcirkels en Ceremonies

 

 

                                  "het maakt mij gelukkig mensen rond het vuur te zien die volledig zichzelf durven zijn met alles wat er speelt.

ik ben het vuur iedere keer opnieuw zo dankbaar dat ik dit mag doen" 

- Joep

 

 

VUURCIRKEL

 

Samen verbinden rond het Vuur, met onszelf en elkaar. 

In een veilige en ongedwongen setting verbinden we ons met de kracht van het vuur. In een kleine groep is er ruimte voor je eigen proces en wordt er geluisterd naar elkaar. Deze avond mag alles er zijn en hoeven we ons niet anders voor te doen dan we in essentie zijn

we staan stil bij dat wat jou niet meer dient en vragen het vuur dit te transformeren. Zodat er ruimte komt om het nieuwe aan te trekken. mooi om te zien dat de deelnemers vaak erkenning en herkenning hebben bij elkaars proces. het is heel fijn om even te mogen ervaren dat je niet alleen bent.

 

voel je welkom, neem een instrument mee als je de roep voelt. er zal altijd ruimte zijn om ons te uiten door het maken van muziek.

na afloop zal er voor een lekker vega hapje gezorgd worden. de hele avond is er thee en vers fruit.

 

ook verzorg ik Vuurcirkels voor groepen op aanvraag, zo zijn er geregeld verjaardagen, teamuitjes en vriendengroepen die een besloten vuurcirkel ervaren. vraag naar de mogelijkheden. ik vind het leuk om mee te denken en een onvergetelijk samenzijn te cieeren. samen!

 

Mannencirkels:

Ben jij klaar om een diepere verbinding met jezelf en andere broeders aan te gaan? 

Wat is de Mannencirkel? Het is een krachtige bijeenkomst van broeders die een veilige en vertrouwelijke ruimte creëren waarin we ons openstellen, onze levenservaringen delen en elkaar ondersteunen in ons persoonlijke groeiproces. Of je nu net begint aan je reis van zelfontdekking of al een doorgewinterde avonturier bent, de Mannencirkel biedt een plek waar je je thuis voelt.

Hier bij de Mannencirkel begrijpen we dat het leven soms een echte rollercoaster kan zijn. We worden allemaal geconfronteerd met uitdagingen, twijfels en onzekerheden. Maar hier vinden we de kracht om elkaar te omarmen, te ondersteunen en te bekrachtigen. We luisteren naar elkaars verhalen, delen onze successen en falen en geven elkaar waardevolle inzichten en perspectieven. Samen vormen we een broederschap die helpt om de beste versie van onszelf te worden.

 

Wat kun je verwachten tijdens een Mannencirkel-bijeenkomst?  Een reis vol openhartige gesprekken, diepgaande meditaties, lichaamswerk, rituelen en nog veel meer. We creëren een sfeer van vertrouwen en respect, waarin iedereen zich vrij voelt om zijn gedachten, gevoelens en ervaringen te delen. Geen oordeel, geen kritiek, alleen pure acceptatie en begrip.

De Mannencirkel is meer dan alleen een bijeenkomst. Het is een gemeenschap, een netwerk van mannen die elkaar ondersteunen, ook buiten de cirkel. We organiseren regelmatig workshops, retraites en andere inspirerende evenementen om onze banden te versterken en ons spiritueel en persoonlijk te ontwikkelen.

Als je voelt dat het tijd is om jezelf te omringen met gelijkgestemde mannen, om jezelf uit te dagen en te groeien in een ondersteunende omgeving, dan is de Mannencirkel jouw thuis. Sluit je aan bij onze cirkel van avonturiers en laat je inspireren, transformeren en versterken.

 

 

 

 

                                                                                                                                           " vuur is krachtig

                                                                       vuur is helend

                                                                       vuur werkt transformerend"

 

 

OUDER-KIND VUURCIRKEL

 

kinderen zijn de toekomst, met een nog hoger bewustzijn zijn ze hier op aarde gekomen. de ouder kind vuurcirkel is een hele leuke speelse manier om te verbinden met de natuur, het vuur elkaar en natuurlijk je eigen innerlijk kind.

spelenderwijs rond het vuur zullen we interactief bewust-zijn. er is een moment van loslaten maar ook een moment van wensen. 

de kinderen (en grote kinderen) nemen na afloop de eigen gemaakte krachtstok of wensketting mee naar huis al aandenken aan een mooi moment rond het vuur.