Over mij

 

Mijn zielsmissie is "mens en natuur verbinden als helende kracht voor beide” 

 

Al van jongs af aan voel ik een sterke verbinding met de natuur en alles wat er in de natuur te vinden is. Ik was altijd in de bossen te vinden, te paard, met mijn hond of alleen. Vanzelfsprekend vond ik de rust en tegelijkertijd de inspiratie die de elementen mij gaven.

 

In de loop van mijn leven heb ik een pad vol uitdagingen gelopen waar ik ongemerkt mezelf steeds verder verwijderde van de natuur en dus van mijzelf. Ongemerkt liep ik weg voor vastzittende emoties en blokkades. In plaats van ze aan te kijken liep ik ervan weg.

 

Ik had een succesvolle en verantwoordelijke baan in het nachtleven van Amsterdam toen mijn lichaam en mijn ziel besloten mij het signaal te geven dat het zo niet langer kon, een burn-out volgde.

 

Deze burn-out heeft mij de kans gegeven mij opnieuw te ontwikkelen en alle keuzes in mijn leven te her-overwegen. Ik besloot de schatkist aan verborgen emoties trauma’s en talenten te gaan onderzoeken. Ik vond mijn weg weer naar de paarden, de natuur, maar ook mijn weg naar verdriet en eenzaamheid. Door deze stukken te mogen helen en de reis naar binnen aan te gaan is er ruimte gekomen voor mijn talenten. Mijn eigen leerproces heeft mij geïnspireerd om anderen daarmee te helpen. 

 

Vanuit zuiverheid en vertrouwen wil ik een hand toereiken om zo terug de verbinding te leggen met de natuur en dus met jezelf, je ziel en je innerlijk kompas.

 

Dankbaar en met liefde verwelkom ik iedereen op mijn pad. We mogen allemaal leren van elkaar.

 

                                                                                                                     

                                                                                  Joep Schelberg
                                                                                                         “je innerlijk kompas weet altijd de weg” 

 

 

 

 

foto's op de website zijn gemaakt door Kiek Terstappen. te volgen op instagram: Kiek_046