Over mij

 

Mijn zielsmissie is "mens en natuur verbinden als helende kracht voor beide”

 

 

In mijn leven heb ik al een hoop ervaringen en lessen mogen beleven. Het was voor mij een groot proces om mijzelf te erkennen als Healer. Als healer voor de individuele persoon en uiteindelijk als healer in dienst van moeder Aarde.

 

Voordat ik bij mijn essentie gekomen ben heb ik mij geregeld laten verdwalen door het leven "op zoek naar waar de onrust in mij vandaan kwam". op mijn pad ben ik veel mooie healers therapeuten en coaches tegengekomen. Die mij geholpen hebben trauma's en onverwerkte stukken uit mijn jeugd aan te kijken en te verwerken.

Het vluchten in werk, verdovende middelen een gejaagd leven had mij ingehaald en een burn out volgde. vanuit hier ben ik langzaam weer gaan opbouwen herstellen en heb ik bewust keuzes mogen maken. vanuit hier is mijn ontwikkeling in een stroomversnelling gegaan. ik kwam weer in contact met mijn hart, en durfde alle emoties te verwelkomen. langzaam werd het pad helderder en voelde ik mijzelf geen slachtoffer van het leven meer maar besefte ik dat er onder de onverwerkte stukken in mij een prachtige kracht ligt.

 

onder de lagen van trauma, onverwerkte stukken en emoties ligt onze essentie, een prachtige liefdevolle kracht die bij een ieder uniek is met zijn of haar eigen kwaliteiten.

 

Ik heb mijzelf leren aankijken en helen. iedere keer weer opnieuw. Hierin heb ik duidelijk de boodschap gevoeld dat ik in dit proces mensen mag begeleiden. mensen mag begeleiden in het vinden van hun hart, kracht en essentie.

 

Ik zie dit als mijn taak op aarde en zal daar met alle toewijding zijn voor diegene die openstaan voor healing.

 

aho Joep

 

 

                                                                                                                     

                                                                                  Joep Schelberg
                                                                                                         “je innerlijk kompas weet altijd de weg” 

 

 

 

 

foto's op de website zijn gemaakt door Wendy Boon . te volgen op instagram: wendyboonfotografie