Relatie coaching:

 

liefdevol verbinden vanuit binnenuit.

 

in relatie met elkaar komen we een hoop tegen, we vinden de liefde, erkenning en de veiligheid. Maar we zijn ook spiegels voor elkaar en kunnen me het meest geraakt worden door diegene die we toelaten in ons hart.om dichter bij elkaar te komen mogen we eerst dieper afdalen in onszelf, welke onverwerkte ervaringen draag ik nog bij mij? wat is mijn verlangen? waar ben ik bang voor. maar vooral heb ik mezelf lief.

 

als we onszelf liefhebben kunnen we de ander op die laag ontmoeten. als we helder hebben waar wij nog groei en heling mogen ontvangen kunnen we de ander respecteren. als we helder hebben wat we wel en wat we onszelf niet gunnen kunnen we delen maar ook onze grens aangeven.

 

op een prachtige locatie in zuidlimburg gaan weekend gaan we intensief aan de slag met de verbinding met onszelf. door verschillende momenten te nemen waarin de uitnodiging is om naar je eigen themaś te kijken. afgewisseld voor rust natuur en vegetarisch lekker eten.

 

in dit weekend werken we van binnen uit naar de ontmoeting tussen 2 mensen die zich met elkaar willen verbinden. Rond het vuur op de laatste dag ontmoet je je partner op gelijkwaardig niveau om vanuit liefde voor jezelf de verbinding aan te gaan met de ander. daarin mogen behoeftes verlangens en grenzen uitgesproken worden.

 

in dit all incl weekend zal je verzorgd worden om zo volledig de focus te hebben op jezelf en je relatie. je geniet van een heerlijke basic accomodatie en eten en drinken zal volledig verzorgd worden. eventuele wensen zijn bespreekbaar.

 

intake en kennismaken

2 overnachtingen

per persoon 1 op 1 coachsessie (energetisch/wandel/paardencoaching)

cacao ceremonie of meditatie 

deelmomenten

persoonlijke begeleiding

intuïtieve massage ter ondersteuning aan het proces 

vuurcirkel verbinden vanuit liefde voor jezelf

ruimte tot verstilling of wandelen.Dit weekend is ieder moment van het jaar te boeken mist de datums beschikbaar zijn.

ben je nieuwschierig of het voor jou en je partnes(s) een verrijking zou kunnen zijn. neem dan vrijblijvend contact met mij op.

 

investering 750 euro voor volledig verzorgd weekend.