drumbouw Workshop

Deze dag gaan we op ceremoniële wijze een drum bouwen. Vooraf heb je de keuze gemaakt met welke spirit je wilt verbinden het formaat van je drum en het kleur touw waar je mee gaat werken.

 

Deze compleet verzorgde dag maak je stap voor stap je eigen drum, hier wordt de verbinding tussen jou en de drum gemaakt. voor we aan de slag gaan met het bouwen van de drum eren we de spirit van het dier in de ceremonie.

 

na afloop van het harde werk staat er een lekker verse vega lunch te op je te wachten. aan het einde van de dag ga je met je eigen, zelfgemaakte sjamanendrum naar huis.

 

Voor datums workshops zie agenda.

investering 195 euro  35 cm drum

                     235  euro 45 cm drum

 

Keuze uit de huiden van paard, geit, buffel met of zonder haar. ook kleuren touw kun je kiezen. na inschrijving stellen we op maat de producten samen.

bij de inkoop van de huiden kijk ik naar leveranciers die rekening houden met hoe de huiden verkregen zijn. de dieren gaan niet enkel dood voor de huiden en komen veelal van wilde dieren af. werken met dierlijke producten vraagt afstemming en respect. ik zie het maken van een drum voor heling mede als een eerbetoon aan het dier.

 

vragen stuur mij gerust een berichtje