Terug naar mijn natuur: 5 sessies

 

Door de verschillende disciplines afgestemd op jou, je maakt kennis met je eigen lichaam, leert je verlangens, behoeftes en blokkades kennen.  je ontvangt een persoonlijk healing en 5 sessies lang wordt je persoonlijk begeleid. Samen maken we de weg vrij dichter bij je hart. we sluiten deze reeks af met een mooi vuurritueel.

 

in een veilige omgeving, met een persoonlijk afgestemd proces open je de deuren naar bewustzijn.

 

instappen kan op ieder moment:

5 sessies

persoonlijke 1:1 begeleiding

Investering 325,-

Transformatie traject

op weg naar mijn essentie:

 

Transformatie traject: 10 sessies 6 maanden

 

Dit coachtraject is iets intensiever, Je gaat een half jaar lang met jezelf aan de slag, de eerste fase bestaat uit erkennen en doorvoelen wat er speelt, de 2e fase zal meer gaan over het transformeren van oude stukken en patronen die niet dienend meer zijn. De laatste fase bestaat uit integratie. hoe belichaam ik wie ik werkelijk ben en hoe pas ik dit ik dit liefdevol in in mijn dagelijks leven.

 

Het traject bestaat uit 10 sessies afgestemd en op maat voor jou, persoonlijke begeleiding, ook buiten de sessies om. Tijdens het traject wordt je uitgenodigd om thuis zelf aan de slag te gaan met de inzichten, geen schoolse opdrachten maar ervaringen die je mag gaan leren ontdekken in je eigen leven.

 

instappen kan op ieder moment:

10  privé sessies

persoonlijke begeleiding ook buiten de sessies

investering 1175,-

 

Dagsessie

 

Je gaat een dag met mij mee op pad. we starten met een kopje thee met wat lekkers, even weg van thuis en een vrije omgeving. 

samen luisteren we welke vraag we willen gaan onderzoeken, vanuit daar plannen we de dag, met gesprekken, healings de natuur en rustmomentjes,

 

Je keert terug naar huis met nieuwe inzichten en de natuur in je hart. jou natuur.

 

duur van de dagsessie 6 uur incl lunch.

investering 180 euro