healingen

 

Energetische Healing:

 

Ons lichaam bestaat uit 4 lichamen, het Fyzieke, Energetiche, Emotioneel en Mentaal. Deze lichamen samen vormen ons complete veld. Lichaamelijke of geestelijke ongemakken, spanningen en sensaties vertellen ons iets over onze gesteldheid. Als een van deze lichamen in disbalans is heeft dat een uitwerking op ons gehele welzijn.

 

Met een Energetische healing gaan we vanuit het hart kijken wat het lichaam ons wilt vertellen. vastzittende emotie, ervaringen en trauma kunnen zich op deze manier laten zien.

door dit te erkennen, accepteren en te doorvoelen kan het "vrij gaan" dat wilt zeggen dat het niet langer in de weg staat tussen jou en je ware zijn.

zonder dat we gaan graven of zoeken zijn we aanwezig in ons lichaam, op deze zachte respectvolle manier opent zich alleen dát wat jij op dit moment kan en mag aankijken.

 

Achter de blokkades en vastzittende emoties zit onze essentie, ons innerlijk weten en jou waarheid. "van de schaduw naar het licht"

 

De werkwijze verschilt per persoon, per behoefte en daarin stem ik mij af op dat wat er door mij heen mag komen, zo zijn de meditaties en Healingen. Afgestemt op jou, en werken we samen in afstemming met elkaar. Daarin respecteer jou persoonlijke grens.

 

in de praktijk ziet het eruit als 2 personen die in gesprek zijn, soms in meditatie en afstemming. soms kan een ondersteunende hand op schouder of rug de juiste veiligheid en kracht geven om door de stukken heen te bewegen.

 

Hulp van de Engelen, spirithelpers en voorouders.

zodra ik mij verbind met mijzelf, mijn hart. Sta ik open voor hulp van mijn spirithelpers

Engelen en voorouders. De wijsheid mag door mij heen komen, in spraak en heling.

 

 

De ervaringen van De Energetische healings lopen erg uit een, maar de basis is dat er een opluchting ervaren wordt. Helderheid verkregen wordt en het dieper weten bevestigd wordt.

Hoe de beleving van een sessie is, is voor iedereen verschillend. Sommige personen krijgen beelden te zien, voelen hun eigen intuïtie of kunnen contact leggen met innerlijk kind. andere ervaren rust of krijgen een boodschap door. Alles mag er zijn.

 

                                                                                                                               " Ons hart weet altijd de weg,

                                                                                                                                  laten we de weg naar het hart vrij maken"

                                                                                                                                             - joep.