healing 3 daagse Februari en Mei

 

kosten deelname groep: 444-

betalen in termijnen mogelijk

datums Februari 4-02 ,18-02, 25-02

 

 

Vanuit zelf liefde op de juiste plek in je leven gaan staan en vanuit daar de regie durven nemen. Keuzes te durven maken en te vertrouwen op de toekomst. Vaak hebben we het gevoel niet helemaal bij onze kracht, wijsheid of intuïtie te komen. 

 

Wat is er nodig om meer in mijn kracht te komen staan. Welke ervaringen emotie's of overtuigingen staan mij nog in de weg.

 

In deze 3 dagen gaan we in een klein groepje (max 8) aan de slag met ieder ons eigen thema. We gaan op zoek naar waar wie we werkelijk zijn. begeleid door vuurcirkels, ademsessie's klankhealing en beweging gaan we de reis naar binnen aan. de weg waar alle antwoorden verscholen liggen. De reis zal voor iedereen uniek zijn en we laten ons leiden door dat wat er zich aandient. onverwerkte stukken en emoties leggen een filter over wie we werkelijk zijn. zodra we deze durven erkennen en mogen voelen komt er ruimte vrij voor dat wat werkelijk is. ben je bereid om de reis aan te gaan?  stukken te doorvoelen en verantwoordelijkheid te gaan nemen voor je eigen leven?

 

Dit traject start in Februari en Mei, 3 zaterdagen vol healing en inzichten ik werk intuïtief en ga ervan uit dat je alle wijsheid bij je draagt ik begeleid je in liefde op het pad van niet weten om samen tot antwoorden te komen.

 

Voel je de roep om erbij te zijn stuur mij dan een berichtje voor een vrijblijvende intake.

whats app of telefoontje kan natuurlijk ook.

 

 

Ik kijk er echt enorm naar uit.

Liefs joep

 

 

 

MANNENWEEKEND 24,25,26 Maart

locatie Elsoo

3 dagen verbinden

investering 555,-

 

Na de kracht van mannencirkels ervaren te hebben is er nu een mannenweekend. samen met gelijkgestemde een weekend lang verbinden reflecteren en de weg naar binnen aflopen. 

 

Wandelen, koudwater dompelen, hout hakken, meditatie en in tent of pipowagen overnachten. een weekend zonder telefoon of afleiding. Back to basic om terug naar je essentie te komen. om vanuit die rust je eigen keuzes te maken. s avonds eten maken op het vuur, s'ochtends wakker gemaakt worden door de haan. klaar voor een nieuwe dag klaar voor nieuwe keuzes.

 

interesse, benieuwd?

 

Ik kijk er naar uit. aho!

 

koppelcoaching:

 

liefdevol verbinden vanuit binnenuit.

 

in relatie met elkaar komen we een hoop tegen, we vinden de liefde, erkenning en de veiligheid. Maar we zijn ook spiegels voor elkaar en kunnen me het meest geraakt worden door diegene die we toelaten in ons hart.om dichter bij elkaar te komen mogen we eerst dieper afdalen in onszelf, welke onverwerkte ervaringen draag ik nog bij mij? wat is mijn verlangen? waar ben ik bang voor. maar vooral heb ik mezelf lief.

 

als we onszelf liefhebben kunnen we de ander op die laag ontmoeten. als we helder hebben waar wij nog groei en heling mogen ontvangen kunnen we de ander respecteren. als we helder hebben wat we wel en wat we onszelf niet gunnen kunnen we delen maar ook onze grens aangeven.

 

op een prachtige locatie in zuidlimburg gaan weekend gaan we intensief aan de slag met de verbinding met onszelf. door verschillende momenten te nemen waarin de uitnodiging is om naar je eigen themaƛ te kijken. afgewisseld voor rust natuur en vegetarisch lekker eten.

 

in dit weekend werken we van binnen uit naar de ontmoeting tussen 2 mensen die zich met elkaar willen verbinden. Rond het vuur op de laatste dag ontmoet je je partner op gelijkwaardig niveau om vanuit liefde voor jezelf de verbinding aan te gaan met de ander. daarin mogen behoeftes verlangens en grenzen uitgesproken worden.

 

in dit all incl weekend zal je verzorgd worden om zo volledig de focus te hebben op jezelf en je relatie. je geniet van een heerlijke basic accomodatie en eten en drinken zal volledig verzorgd worden. eventuele wensen zijn bespreekbaar.

 

intake en kennismaken

2 overnachtingen

per persoon 1 op 1 coachsessie (energetisch/wandel/paardencoaching)

cacao ceremonie of meditatie 

deelmomenten

persoonlijke begeleiding

intuïtieve massage ter ondersteuning aan het proces 

vuurcirkel verbinden vanuit liefde voor jezelf

ruimte tot verstilling of wandelen.Dit weekend is ieder moment van het jaar te boeken mist de datums beschikbaar zijn.

ben je nieuwschierig of het voor jou en je partnes(s) een verrijking zou kunnen zijn. neem dan vrijblijvend contact met mij op.

 

investering 750 euro voor volledig verzorgd weekend.